Економија

Хондурас. Бруто-инвестиции, 1970-2016

Хондурас. Бруто-инвестиции, 1970-2016
годинамлрд. $по глава, $млрд. $раст, %Сподели, %
тековни ценипостојани цени 1970СветотАмерикаСредна Америка
19700.1761.00.17 0.0180.0561.3
19710.1449.10.13-18.80.0140.0421.1
19720.1448.70.13-2.00.0120.0380.97
19730.1964.40.1726.90.0130.0441.0
19740.3097.20.2233.60.0180.0611.1
19750.2374.20.18-21.70.0140.0470.72
19760.2887.60.197.20.0150.0490.91
19770.42126.10.2534.70.0190.0631.4
19780.56162.90.3123.90.0220.0711.4
19790.66185.70.323.40.0220.0741.2
19800.70189.70.29-9.60.0210.0740.88
19810.65172.10.25-15.80.0200.0590.64
19820.45115.10.16-34.40.0140.0450.74
19830.47116.10.175.30.0150.0460.98
19840.63152.80.2125.10.0190.0511.2
19850.69161.70.236.20.0200.0541.2
19860.58131.40.18-19.50.0150.0441.5
19870.79174.90.2430.40.0180.0561.8
19881.1228.10.3027.90.0210.0702.0
19891.1225.60.29-3.70.0200.0661.6
19900.77155.30.303.20.0130.0470.99
19910.83163.00.3617.90.0140.0520.89
19920.98185.70.4012.40.0160.0570.89
19931.3239.50.5229.20.0210.0711.0
19941.4255.40.567.30.0210.0691.0
19951.4240.60.573.00.0180.0641.6
19961.4237.90.54-5.70.0180.0611.4
19971.7276.30.587.90.0220.0651.3
19981.8288.70.591.90.0240.0661.3
19992.1325.00.648.10.0270.0741.4
20002.0311.70.62-2.80.0250.0671.1
20012.0297.20.60-3.90.0260.0681.2
20021.9277.80.58-3.60.0240.0661.1
20032.1296.00.603.90.0230.0681.2
20042.6365.20.7321.90.0250.0761.4
20052.7365.50.72-1.20.0240.0701.3
20063.1410.40.777.20.0240.0731.3
20074.2540.00.9624.70.0290.0941.5
20085.0635.81.18.90.0310.111.7
20093.0373.90.59-44.20.0210.0811.3
20103.5422.90.6612.00.0210.0811.3
20114.6551.50.8124.10.0250.0991.5
20124.6535.00.79-2.70.0240.0921.4
20134.0465.00.70-11.40.0210.0781.2
20144.4497.60.779.40.0220.0831.3
20155.2577.40.9523.50.0270.0981.6
20165.0549.90.90-5.30.0260.101.6

Picture. Хондурас. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
Picture. Хондурас. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
Picture. Хондурас. Бруто-инвестиции, раст, %, 1970-2016

Хондурас и соседи

Хондурас и соседи. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Гватемала0.241.21.03.45.88.9
Хондурас0.170.700.772.03.55.0
Никарагва0.170.340.601.42.24.1
Ел Салвадор0.140.470.672.22.93.7

Хондурас и соседи. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Никарагва72.4105.0144.4288.3379.1672.4
Ел Салвадор37.1103.3126.7378.8462.7576.2
Хондурас61.0189.7155.3311.7422.9549.9
Гватемала42.8169.4110.7291.1393.7534.9

Хондурас и лидери

Хондурас и лидери. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Народна Република Кина31.0108.3137.0417.12 904.74 945.6
Соединети Американски Држави229.8666.11 283.82 424.02 752.63 666.9
Јапонија86.5371.81 074.51 334.61 214.01 152.1
Индија12.244.995.8119.2655.8686.4
Германија69.8255.7435.1466.5670.6667.7
Хондурас0.170.700.772.03.55.0

Хондурас и лидери. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Соединети Американски Држави1 096.42 899.05 083.88 596.38 918.611 381.7
Јапонија824.93 155.78 629.810 464.99 443.59 018.4
Германија888.73 265.95 499.15 724.68 290.08 150.7
Народна Република Кина37.7108.9116.9325.12 136.03 523.7
Хондурас61.0189.7155.3311.7422.9549.9
Индија22.164.4110.1113.3532.8518.2

© Ivan Kushnir