Економија

Порторико. Бруто-инвестиции, 1970-2016

Порторико. Бруто-инвестиции, 1970-2016
годинамлрд. $по глава, $млрд. $раст, %Сподели, %
тековни ценипостојани цени 1970СветотАмерикаКарипски Острови
19701.5543.31.5 0.160.5033.5
19711.7621.91.713.20.170.5233.3
19721.9680.71.74.50.160.5132.4
19731.8632.81.6-7.90.120.4227.2
19741.8624.21.3-18.20.110.3724.5
19752.2756.41.510.50.130.4525.0
19762.0661.61.3-11.90.100.3422.7
19771.5492.70.97-24.20.0690.2217.3
19781.9600.31.112.10.0710.2417.8
19792.1665.81.10.910.0700.2317.4
19802.5776.11.29.30.0750.2618.0
19812.3708.31.0-13.60.0690.2116.1
19821.5463.40.65-36.90.0480.1510.9
19831.7528.40.719.30.0550.1712.2
19842.6789.81.045.90.0790.2116.5
19852.5742.30.97-6.60.0740.1917.5
19862.3664.40.89-8.50.0580.1716.1
19873.3955.21.239.90.0740.2321.6
19884.11 180.11.520.90.0800.2724.1
19894.91 400.81.713.40.0920.3024.2
19905.21 475.11.71.40.0890.3125.7
19915.01 418.01.6-7.80.0840.3131.0
19925.41 492.11.76.90.0860.3137.0
19935.91 635.81.98.60.0940.3238.7
19946.51 772.12.05.40.0960.3138.4
19957.21 949.82.210.50.0950.3436.7
19967.92 127.92.23.00.100.3533.6
19978.92 387.92.513.80.120.3533.7
19989.22 427.62.5-2.30.120.3431.5
199912.03 162.03.333.00.160.4337.9
200012.23 203.73.3-0.550.150.4036.6
200112.23 199.93.31.20.160.4235.5
200211.63 055.63.1-7.10.150.4035.2
200311.63 067.93.1-0.0530.130.3837.6
200412.33 258.03.37.70.120.3637.4
200512.23 253.03.2-3.90.110.3229.0
200612.23 251.93.2-0.370.0960.2926.9
200712.03 200.83.0-4.00.0820.2725.1
200811.43 044.42.8-7.90.0710.2521.6
200910.12 698.12.5-12.50.0720.2722.7
20109.02 424.82.3-7.80.0560.2120.2
201110.12 726.02.48.10.0550.2221.7
201210.52 838.72.65.80.0550.2121.9
20139.82 646.72.4-8.90.0500.1920.1
20149.22 488.62.2-6.00.0450.1718.8
20158.82 391.42.20.730.0460.1717.6
20168.62 347.02.32.00.0450.1717.6

Picture. Порторико. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
Picture. Порторико. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
Picture. Порторико. Бруто-инвестиции, раст, %, 1970-2016

Порторико и соседи

Порторико и соседи. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Доминиканска Република0.402.32.26.713.916.5
Порторико1.52.55.212.29.08.6
Британски Девствени Острови0.00560.00850.0260.170.190.21
Ангилја0.00180.00540.0290.0610.0650.098

Порторико и соседи. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Британски Девствени Острови569.3768.71 608.28 259.97 091.86 938.0
Ангилја278.8810.93 493.95 551.54 695.96 627.4
Порторико543.3776.11 475.13 203.72 424.82 347.0
Доминиканска Република88.0399.3304.9780.41 405.31 546.9

Порторико и лидери

Порторико и лидери. Бруто-инвестиции, млрд. $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Народна Република Кина31.0108.3137.0417.12 904.74 945.6
Соединети Американски Држави229.8666.11 283.82 424.02 752.63 666.9
Јапонија86.5371.81 074.51 334.61 214.01 152.1
Индија12.244.995.8119.2655.8686.4
Германија69.8255.7435.1466.5670.6667.7
Порторико1.52.55.212.29.08.6

Порторико и лидери. Бруто-инвестиции, по глава, $, 1970-2016
земји197019801990200020102016
Соединети Американски Држави1 096.42 899.05 083.88 596.38 918.611 381.7
Јапонија824.93 155.78 629.810 464.99 443.59 018.4
Германија888.73 265.95 499.15 724.68 290.08 150.7
Народна Република Кина37.7108.9116.9325.12 136.03 523.7
Порторико543.3776.11 475.13 203.72 424.82 347.0
Индија22.164.4110.1113.3532.8518.2

© Ivan Kushnir