Економија

СССР. Економија, 1970-1990

СССР. Економија, големина

Picture. СССР. Економија, Сподели, %, 1970-1990

СССР. Економија, раст

Picture. СССР. Економија, раст, 1970=100%, 1970-1990

СССР. Економија, структура

СССР. Економија, структура, %, 1970-1990
Индикатор197019801990
Земјоделство16.311.218.1
Индустрија38.038.428.5
Градежништво7.77.79.1
Трговија8.112.911.2
Транспорт4.24.44.7
Услуги25.725.528.5

Picture. СССР. Економија, структура, %, 1990

СССР. Економија, квалитет

СССР. Економија, по глава, $, 1970-1990
Индикатор197019801990
Бруто-домашен производ1 788.03 553.02 722.0
Земјоделство292.0398.0491.4
Индустрија679.81 363.5774.8

Picture. СССР. Економија, квалитет, 1970-1990

СССР. Економија, перспектива

Picture. СССР. Економија, перспектива

© Ivan Kushnir